Trenutni status
Niste upisani
Cijena
33,00 € (248,64 kn) mjesečnoŠto označava skraćenica HIIT?

HIIT je engleska prevedenica četiri riječi – high interval intensity training. Pojam high intensity označava trening koji je visokog intenziteta. Otkucaji srca u ovom treningu broje preko 130 otkucaja u minuti, osobito u treningu aerobnog dijela.

Hoćete sa HIIT treningom sagorjeti višak kalorija? Odgovor je DA! Tijekom sjedilačkog načina života nataložili smo višak nepotrebnih kalorija i život nam je prepun stresa. Naš trening je odličan izbor za Vas. Ostat ćete poletniji, spretniji, efikasniji i jednom rječju zdraviji.

Bilo da želite smršaviti, oblikovati se i utegnuti vaše tijelo te izgledati bolje nego ikad, tada ste na pravom mjestu. Trening se sastoji od 4 treninga pravilno raspoređenih kako bi postigli savršen rezultat na koji ste dugo čekali.

Uz 4 treninga čeka Vas i dodatni 5-ti trening istezanja kako bi kompletirali sve potrebne elemente kvalitetnog treninga. Želite savršen rezultat? Čeka Vas 4 treninga snage, izdržljivosti, koordinacije, pliometrije  + jedan trening istezanja tjedno.

Što dobivam kupnjom ovog programa?

Kada se ulogirate dobit ćete detaljan raspored treninga za puna 2 mjeseca. Sve je isplanirano i svaki trening je vođen od početka do kraja.
Osim toga možete potpuno besplatno preuzeti:

  • Raspored izvođenja treninga po danima i mjesecima
  • Tjedni planer prehrane (prazan i ispunjen primjerak)
  • Shoping listu namirnica (prazan i ispunjen primjerak)
  • BodyArt Method priručnik

Sve smo to pripremili za Vas kako bi došli što prije do sigurnih rezultata.
*Za sigurne rezultate preporučamo da izaberete jedan od naših planova prehrane sa svim smjernicama i uputama.